In 1997 ben ik afgestudeerd als ziekenhuis-verpleegkundige aan het Sint-Berlindisinstituut te Antwerpen.

Na mijn opleiding heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen de verschillende facetten van de gezondheidszorg (geriatrie, algemeen ziekenhuis, thuisverpleging, palliatieve eenheid , oncologisch centrum..).

stefanie-van-regenmortelIn 2009 ben ik gestart als palliatief deskundige bij een regionaal netwerk voor ondersteuning en begeleiding in de palliatieve thuiszorg,  waar ik ook de postgraduaat opleiding palliatieve zorgen aan de KDG, te Antwerpen heb gevolgd en succesvol heb beëindigd.

Begin 2013 werd ik hoofdverpleegkundige in een Antwerps woon en zorgcentrum, waar ik kennisgemaakt heb met een mulitculturele invalshoek bij levenseindekwesties, stervensbegeleiding en rouwzorg.

In 2014 ben ik ook gestart bij de Stichting tegen kanker, als freelance medewerker. Hier beluister ik telefonische noodvragen van patiënten en hun omgeving die geconfronteerd worden met de diagnose kanker.

Sinds Juli 2014 is onze praktijk De Roze Bloesem opgestart en heb ik als zelfstandige thuisverpleegkundige en aromatherapeute de ambitie om kwaliteit van zorg en tijd maken voor patiënten en zijn naasten. Ondertussen is onze praktijk verder uitgegroeid met gedreven en professionele verpleegkundigen, die allen met hart en ziel klaar staan om de best mogelijke zorg elke dag opnieuw te garanderen.

Sinds 2016 ben ik ook in het UZA werkzaam als trajectbegeleider voor mensen met hoofd-halstumoren.