De natuurlijke cosmetica zijn gegarandeerd 100% natuurlijk en biologisch.

Het zijn pure producten op basis van extracten van planten, bloemen en fruit. Ze zijn extra zacht en daarom ook geschikt voor elk huidtype en leeftijden.

Waneer er aan cosmetische producten chemische ingrediënten worden toegevoegd, zien we vaak onaangename bijwerking zoals: jeuk, dermatitis, psoriasis en allergische verschijnselen.

Wanneer we enkel natuurlijke ingrediënten gaan gebruiken hebben we een kalmerend effect en goed verdragen door de huid.

De Roze Bloesem wil zich hierin voornamelijk onderscheiden door een persoonlijke aanpak en producten volledig op maat te kunnen aanbieden. Al onze producten dragen een exclusiviteit label.

Nog een ander groot voordeel bij onze producten is de hoge bio-energetische waarde, hier hechten ook wij erg veel belang aan. De kwalitatieve essentiële oliën hebben een hoge trillingswaarde en bevorderen op deze manier uw welzijn en dat van uw huid.

Onze producten bevatten enkel natuurlijke bewaarmiddelen, die een anti-bacteriële werking hebben en ook de stabiliteit van de producten waarborgen.

Kleine oplagen garanderen ons daarom ook de hoge kwaliteit van onze producten.

De gebruikte etherische oliën zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun cosmetische maar ook energetische waarde.De plantaardige oliën worden gekozen voor hun regenerende en vitaliserende effecten op de huid.

Waarom kiezen voor de producten van De Roze Bloesem?

Ze bevatten GEEN: petroleumderivaten – peg en ppg, parabenen, siliconen en synthetische geuren en grondstoffen.

Ze zijn 100% ecologisch met liefde voor de natuur!

Ze zijn NIET getest op dieren.

Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijke en herbruikbaar.